1. Hrvatski kongres o psihotraumi

Poštovane kolegice i kolege,

Osobita mi je čast i zadovoljstvo pozdraviti Vas i zaželjeti Vam dobrodošlicu na 1. Hrvatskom kongresu o psihotraumi s međunarodnim sudjelovanjem. Tema kongresa, koji će se održati u čudesnom povijesnom ambijentu mediteranskog bisera grada Splita, je: „Psihotrauma između sjećanja i zaborava“

Posljednjih 25 godina svakodnevno u profesionalnom radu dijagnosticiramo i liječimo oboljele od različitih posttraumatskih poremećaja, posebice ratne veterane, čije psihološke poteškoće imaju snažan utjecaj na život oboljelog, njegovu obitelj i cjelokupno društvo. S ciljem da se upoznamo s novim spoznajama, da iznesemo i objedinimo stečeno znanje i iskustvo u dijagnostici, liječenju i rehabilitaciji oboljelih i članova njihovih obitelji, organiziramo 1. Hrvatski psihijatrijski kongres o psihotraumi s međunarodnim sudjelovanjem. Osim priznatih stručnjaka iz Hrvatske, pozvani su i gosti predavači iz inozemstva.

Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem i prikazom svog rada aktivno doprinesete uspjehu 1. Hrvatskog kongresa o psihotraumi.

Veselimo se zajedničkom druženju u Splitu u studenom 2017. godine!

Predsjednica Organizacijskog odbora Potpredsjednica Hrvatskog psihijatrijskog društva:
Prof. dr. sc. Dolores Britvić

VIŠE