Europska radionica o traumatskom stresu

U četvrtak, 11. prosinca, 2014. godine na Filozofskom fakultetu, Ivana Lučića 3 (konferencijska dvorana u zgradi knjižnice, 2. kat) održat će se Europska radionica o traumatskom stresu (European Workshop on Traumatic Stress EWOTS).

Radionica ja namijenjena stručnjacima u području mentalnog zdravlja (psihijatrima, psiholozima, socijalnim radnicima, edukacijskim rehabilitatorima, savjetovateljima) koji u radu susreću osobe koje su doživjele traumatsko iskustvo. Naglasak će biti na praktičnim i kliničkim iskustvima rada s različitim traumatiziranim populacijama.

Nakon svakog izlaganja predviđeno je vrijeme za pitanja i odgovore. Radni jezik je engleski, bez prevođenja.

Predavači su vodeći europski stručnjaci koji su istodobno kliničari i istraživači u područjima traume o kojima će izlagati. Svi su članovi Upravnog odbora European Society for Traumatic Stress Studies (ESTSS). Sažetak izlaganja i profesionalni životopisi izlagača biti će dostupni na www.hdts.hr.

Hrvatska liječnika komora (HLK), Hrvatska psihološka komora (HPK), Hrvatska komora socijalnih radnika (HKSR) boduju ovu radionicu za stručno usavršavanje. Radionica se boduje za ESTSS First Certificate in Psychotrauma, za što je predviđen jednostavan pisani ispit. HLK boduje sudjelovanje liječnika s 10 bodova.

Kotizacija iznosi 600 kn. Za članove HLK, HPK, HPD, HKSR, HUSR kotizacija je 400 kn. Kotizacija za članove HDTS iznosi 200 kn. Kotizacija uključuje sudjelovanje na radionici i radne materijale.

Kotizaciju treba uplatiti na žiro račun Hrvatskog društva za traumatski stres (HDTS) kod Zagrebačke banke IBAN HR9523600001102239245 do 8.12.2014. Nakon tog roka uplata kotizacije je moguća samo u gotovini prilikom registracije za radionicu u iznosu od 600 kn za sve sudionike.

Radionica se održava u konferencijskoj dvorani knjižnice Filozofskog fakulteta u Zagrebu (drugi kat knjižnice), ulica Ivana Lučića 3.

Dodatne informacije možete dobiti na tel. 409 2197 ili na email: dean.ajdukovic@ffzg.hr, hbakic@ffzg.hr, tanja.franciskovic@medri.uniri.hr i secretariat@estss.org

Informacije za sponzore

U sklopu simpozija postoji mogućnost sponzoriranja skupa kroz:

  • sponzorstvo podrške sa isticanjem loga po cijeni od 2.500,00/m2
  • postavljanja informativnog pulta po cijeni od 2.000,00 kuna/m2
  • podjela promotivnog materijala po cijeni od 1.500,00 kuna

Navedena sredstva uplaćuju se na račun Hrvatskog društva za traumatski stres
IBAN HR9523600001102239245 kod Zagrebačke banke.

Dodatne informacije možete dobiti na tel. 091-2658-136 ili na email: hbakic@ffzg.hr, tanja.franciskovic@medri.uniri.hr

PROGRAM